Deze borstkolf is zowel dubbel- als enkelzijdig te gebruiken. De kolf heeft een gesloten systeem waardoor vocht en melk geen schade kunnen aanbrengen aan de motor. Het afkolven blijft gegarandeerd hygiënisch en de motor behoudt zijn levensduur voor ten minste 2 kinderen intensief gebruik. Erg stil, makkelijk in gebruik en zelf naar eigen wens vacuüm (8 standen) en ritme (8 standen) in te stellen.

De kolf werkt op netsstroom of 6 AA batterijen (geen oplaadbare batterijen).

Door het gesloten systeem kan deze kolf veilig eerst uitgeprobeerd worden of alleen gehuurd worden voor €2,00  per dag.

Besluit u de kolf te kopen inclusief dubbele kolfset kan dat voor €179. 

Ardo Calypso Double Plus is de complete kolfset met kleinere/grotere borstschilden, flexibel borstschild en 2 extra flesjes voor €199 euro, exclusief tas, deze is optioneel: 35 euro.

Een enkelzijdige Ardo Calypso heeft u al voor €169. Evt. later uit te breiden naar een dubbele afkolfset met houder.

U kunt kiezen voor een enkele afkolfset (€25,00) of een dubbele afkolfset (€35,00) om aan te schaffen bij dit kolfapparaat.

U kunt later ook een losse handgreep(€20,00) kopen, zodat u een handzame handkolf kunt samenstellen, handig voor onderweg zodat u ook zonder elektriciteit kunt afkolven.

Leverbaar met passende maat borstschild (7,95 per paar) of extra flexibel borstschild (10,00) voor perfecte pasvorm en meer stimulatie van de borst.

 

Date: