Blog

Verhuisbericht

Per 26-06-2021 is Lactatiekundige Praktijk Samen Groeien verhuisd naar de Van Haersoltelaan 3 8061 EG te Hasselt.

Voorlopig doe ik alleen consulten bij u aan huis ivm nog geen praktijkruimte beschikbaar ivm verbouwing van het nieuwe huis. Of telefonisch, app of emailconsulten. Kolfverhuur is gewoon mogelijk.

Verder ben ik bezig met de opleiding tot NICU verpleegkundige waardoor ik 32 uur/week in de Isala werk in wisselende diensten per week. U kunt mij altijd een app of sms sturen als ik telefonisch niet bereikbaar ben. Ik probeer u dan zsm, meestal binnen 2-4 uur terug te bellen of een bericht terug te sturen, als het gaat om een afspraak maken of een kolf te huren. Evt. kunt een kiezen om via www.nvlborstvoeding.nl met een andere lactatiekundige in deze regio contact te leggen.