Blog

Verhuizing

Met ingang van 26-06-2021 verhuist Praktijk Samen Groeien naar de van Haersoltelaan 3 8061 EG in Hasselt.

Ivm mijn opleiding t/m april 2022 tot verpleegkundige op de Neonatale Intensive Care in ISALA en studie ben ik telefonisch soms minder goed bereikbaar. Ik probeer u in mijn pauze een antwoord te geven via app of sms om een afspraak te maken.

Van 25 mei t/m 10 juli 2021 heb ik een erg drukke periode ivm verbouwing, verhuizing en studie. Vandaar dat de praktijk in principe gesloten is voor grote consulten. Zie www.NVLborstvoeding.nl voor een andere Lactatiekundige in uw regio.

Voor kolfverhuur, kolfmaterialen of kleine materialen als tepelhoedjes, Purelan of Rite Aid kunt u wel terecht.

Op het nieuwe adres heb ik voorlopig geen praktijkruimte meer aan huis, ik kom voor Lactatiekundige consulten dus bij u aan huis.

Borstvoeding Voorlichtingsavonden zijn op Locatie De Koningshof in Hasselt. H.A.W. van der Vechtlaan 9, nabij Sporthal De Prinsenhof.