Blog

Corona & Lactatiekundige Hulp & Voorlichtingsavonden

Als zorgverlener en Lactatiekundige volg ik de adviezen op vanuit de regering en het RIVM met betrekking tot de pandemie COVID-19 (Corona):

Ik zal zoveel mogelijk proberen om telefonisch advies en toelichting via email/app te geven en ook bied ik de mogelijkheid aan van meekijken met een voeding via Facetime of WhatsAPPVideo-bellen.

Mocht een huisbezoek echt wenselijk zijn houd ik mij aan de volgende voorschriften:

Adviezen van het RIVM;

– Was je handen regelmatig / gebruik een medische handalcohol (ik reinig ook altijd extra mijn laptop voorafgaand aan een huisbezoek met desinfecterende doekjes en gebruik handschoenen bij lichamelijk onderzoek/begeleiding geven van moeder & baby).
Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog *
Gebruik papieren zakdoekjes *
Geen handen schudden
Blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt * (*dan kom ik dus niet op huisbezoek)

– Was je handen regelmatig / gebruik een medische handenalcohol (ik reinig ook altijd extra mijn laptop voorafgaand aan een huisbezoek met desinfecterende doekjes en gebruik handschoenen bij lichamelijk onderzoek/begeleiding geven van moeder & baby).
Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog *
Gebruik papieren zakdoekjes *
Geen handen schudden
Blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt * (*dan kom ik dus niet op huisbezoek)

Dragen van een mondneusmasker is verplicht

1,5 m. afstand houden, bij meekijken aanleggen, mondonderzoek, borstonderzoek is kortduren 1,5 m. afstand niet mogelijk.

Ik ben nu gedeeltelijk gevaccineerd.